VICTORIA eTrekking series 

VICTORIA eTrekking

De eTrekking modellen van VICTORIA bieden een grote verscheidenheid. Deze serie biedt fietsen voor alledaags gebruik, allemaal uitgerust met verschillende motoren van Bosch. Het aanbod is breed, van het instapmodel met PowerPack-accu's en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding tot aan de PowerTube-versies met premium specificaties. Alle eTrekking eBikes hebben echter één ding gemeen: absolute betrouwbaarheid.

VICTORIA eManufaktur series 

VICTORIA eManufaktur

Een eManufaktur eBike staat bij VICTORIA voor het premium niveau. De serie heeft nieuwe kleuren voor het nieuwe seizoen, Ook de specificaties zijn veranderd, het maximaal toegestane totaal gewicht is nu 149 kilo. Het is nog steeds mogelijk om zowel PowerTube 625 als PowerTube 500 accu's (met lengteadapter) te gebruiken.

VICTORIA Trekking series 

Flexibel & comfortabel op pad

Of het nu is naar het werk, om inkopen te doen of op fietstochten – onze trekkingfietsen zijn ware multitalenten voor jouw actieve levensstijl. In een comfortabele zitpositie en met ergonomische armpositie laten ze zich altijd flexibel besturen.

Wij leveren de trekkingfiets zowel met sportief lichte derailleurversnellingen als met onderhoudsarme naafversnelling en, deels zelfs in combinatie met een riem voor dagelijks gebruik. Praktisch en comfortabel voor alle modellen uit de trekkingserie.