EEN NIEUWE FIETS? MAAR WELKE FIETS PAST BIJ MIJ?

VICTORIA FIETSEN

TRESALO

TRESALO staat voor trekking pedelecs in het lagere tot hogere middenklasse segment. De keuze aan modellen is, dankzij de verschillende Bosch-aandrijvingen in diverse uitvoeringen met volledig of gedeeltelijk geïntegreerde accu's, behoorlijk groot. TRESALO is de serie tussen de CYSALO reeks die meer op de prijs-kwaliteitverhouding is gericht, en de MANOC premium trekkingfietsen. Wie op zoek is naar een stevige trekking pedelec met een uitrusting van hoge kwaliteit en graag langere tours maakt, zal hier zijn/haar nieuwe fiets vinden.

MANOC

De MANOC lijn is een geheel nieuwe ontwikkeling die vanaf het seizoen 2023 de Premium Trekking- Pedelecs bij VICTORIA vertegenwoordigt. De serie onderscheidt zich onder andere van de TRESALO middenklasse modellen door het hogere geoorloofde totaalgewicht van 170 kg. Ook bij de aandrijving, uitsluitend met het Bosch Smart System, en de overige uitrusting worden consequent de high-end eisen in acht genomen.

UNION FIETSEN

Woon jij in de stad en doe je bijna alles met de fiets? Dan moet jouw stalen ros wel tegen een stootje kunnen. Met de stadsfietsen van Union trotseer je eenvoudig de drukte van de stad. Of je nu door weer en wind naar je werk fietst, langs de supermarkt moet voor de dagelijkse boodschappen of gaat stappen met je vrienden, met onze stadsfietsen kom jij altijd snel op je bestemming aan.

CONTOURA 

Ben je opzoek naar een A-kwaliteit fiets van staal of aluminium handgemaakt in Duitsland? Contoura bouw jouw droomfiets! Neem direct een kijkje in de Configurator -->